Ha már hülye vagy, legalább varázsolni tudj!
2018. április 09. írta: Czirják Csilla

Ha már hülye vagy, legalább varázsolni tudj!

Hozzávalók:

egy serpenyő forró olaj

kellő hülyeség

 

Elkészítés:

Bő olajban süssük ki, amit szeretnénk. Feledkezzünk meg arról, hogy ez nem az a kerámialapos tűzhely, amit használni szoktunk, és kezeljük pontosan úgy, mintha az lenne. A serpenyő billenése után próbáljuk meg azt visszatenni a helyére, miközben a teljes tartalmát módszeresen öntsük a kezünkre.

 

Tipp: Ha már megtörtént a baj, akkor legyen annyi eszünk, hogy  20-30 percre hideg víz alá helyezzük a pórul járt testrészt, majd kérjünk orvosi segítséget. Fél napi pokoli fájdalom után beszélgessünk el magukkal arról, hogy miért is történt mindez, értsük meg, hogy mit üzen a testünk. Így néhány nap kellemetlenség után, gyors gyógyulást érhetünk el maradandó károsodás nélkül. És ha az orvos azt mondja, hogy ez hihetetlen, óriási szerencsénk volt, pofátlanul higgyünk abban, hogy nem, itt varázslat történt ;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetigyis.blog.hu/api/trackback/id/tr2413820526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása