30 napos kihívás - 27. és 28. nap
2016. november 29. írta: Czirják Csilla

30 napos kihívás - 27. és 28. nap

Bizony, már itt járunk! És most formabontó leszek. Egyrészt mert az 1. történetem tőlem meglepően extra rövid lesz, másrészt mert a 2-ban rólam beszélnek idegenek, nem én róluk.

Dohánybolt. 

- Szia! Jó étvágyat! Ezt és ezt kérek.
- Szia! Köszi :)
- Már kevés van hátra, igaz?
- Szerencsére igen. 1 óra 10 perc.
- Milyen pontosan számolod :) Csak amiatt gondoltam, mert ismerem a nyitva tartást, de te most is olyan vagy, mintha 2 perce álltál volna :) a pultba. Lendületes és mindig kedves.
- Hidd el, nem mindig.
- Lehet. Akkor én vagyok mázlista.
- De köszönöm. Amit mondtál!
- Szívesen :)

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egy csoportos találkozó (nevezzük tréningnek) első napja. 9 nő. Szinte mindenki idegen a másiknak, nem tudunk egymásról semmit. A feladat az, hogy mindenki mondja el mindenkiről, ami az első benyomása, megítélése, gondolata, ami először eszébe jut róla. Mivel azt nem mondhatom el, hogy mi hangzott el másokról, elmondom azt, ami rólam.

- Energikus, karakán személyiség. -Harcos, aki kiáll magáért és másokért, és tudja húzni magával az embereket. El tudom képzelni, ahogy másokat vezetsz. - Az egyik felsővezetőm jut rólad eszembe, aki nagyon határozott, de te nem vagy ijesztő. - Vagány csaj. Belevaló. Dögös. -Jó a hangod. (Itt sajnos elszóltam magam, hogy abból élek.) - Szexi. - Az érzelmek irányítanak. Ezért nem biztos, hogy mindig a jó döntést hozod meg, de mindig azt, amit helyesnek érzel. - Ha együtt dolgoznánk konkurenciának tekintenélek. - Határozott, talpraesett. - Fára mászós, fiús gyerek lehettél. - Erő van benned. - Határozott vagy meg erős, de lágy is. De nem úgy lágy, nem tudom megfogalmazni. De ez így jó együtt. - Tudod mi a jó, mikor mit kell csinálni, el tudod dönteni és teszed is. - Egy csomó pozitív dolog jön belőled.

Jónéhány meglepett, és természetesen nem stimmel minden, de nagyon izgi volt, és nagyon jól esett, hogy ilyesmit árasztok! Van min gondolkodni. Ja! És azt is megtippeltük, hogy kinek mi lehet a foglalkozása. Rám a következők érkeztek: - szinkronszínész :), - rádiós, - újságíró, - énekes, - kocsma tulajdonos :) :), - szálloda, vagy vendéglátási egység reklámarca, - befutott zenekar menedzsere, - szerkesztő, - a Mountex túrabolt vezetője :)))

Én behaltam rajta. Remélem, nektek sem uncsi. Még 2 nap. Tartsatok ki!  :)

///A Hősök Tere Kezdeményezés 30 napos kihívásának keretein belül vállalom, hogy 30 napon keresztül minden nap megszólítok egy idegen embert, és a beszélgetés alatt arra törekszem, hogy elismerően nyilatkozzak róla, valami pozitív visszajelzést kapjon tőlem. ///

(2016.11.09.)

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetigyis.blog.hu/api/trackback/id/tr2312009226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása